Entrevista a iCATfm

Aquesta nit de dilluns, 22 de setembre, hem tingut l’oportunitat de visitar els estudis de Catalunya Ràdio a l’Avinguda Diagonal de Barcelona. L’equip del programa El cabaret elèctric ens hi ha convidat per presentar el nostre nou disc, Teoria del caos, i fins i tot hem pogut interpretar una cançó en directe. No és la primera vegada que participem en aquest espai radiofònic i, sempre que anem, ens ho passem de categoria. Es tracta d’un magazine nocturn ben divers, que toca moltíssims àmbits culturals i d’actualitat, conduït per Txell Bonet amb molt d’ofici i dinamisme. A les tasques de producció trobem a la pegolina Pepa Ferrer i, des de fa cosa d’una setmana, també la Mireia Izard des de Sabadell, que dóna la casualitat que va ser companya de facultat de Laia a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i feia molt de temps que no coincidíem. És difícil fer memòria de tots els noms que formen part de l’equip que fa possible aquest programa, però m’agradaria enviar-los una forta abraçada des d’ací. A continuació, us deixem l’enllaç a l’entrevista i a la versió en acústic de Contra el ciment:

http://www.goear.com/listen.php?v=acf6bfa

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *