d'en Països

la felicitat no és un lloc on arribar, sinó un camí per prendre. La llibertat, 3/4 del mateix.

27 d'abril de 2007
Sense categoria
0 comentaris

la batalla de Carrasqueta

Hem guanyat! No només la prorrogació i dificultar el tancament dels repetidors de Xixona. Sinó també hem guanyat la unitat dels qui s’estimen el País Valencià. Hem guanyat que tv3 parli del País Valencià fora de la secció de "successos". Hem guanyat que les principatines etnocèntriques que reneguen del País Valencià hagin vist a "la teva" com les valencianes han defensat els repetidors amb estelades, amb pancartes de "llibertat PPCC", "PPCC som una Nació", i sota crits de "no passaran".

També hem guanyat el plantar cara i demostrar que, malgrat els 300 anys d’ocupació, encara hi som, i hi serem.

Senyors del PP, us n’adoneu que cada cop més us costa més atacar la unitat de la llengua, de la cultura i de la Nació Catalana. Us n’adoneu que ja no teniu la mateixa impunitat que anys enrere per fer bestieses i aberracions? Us n’adoneu que cada cop us costa més especular amb el territori (i no només perquè no en queda gaire per especular). Us n’adoneu que el País Valencià hi ha desenes de plataformes "Salvem" (Salvem l’Horta, Salvem el Xúquer…) que no pensen cedir ni un pam de terra, ni una gota d’aigua?

Les catalanes del Sud i del Nord cada cop ens mamem menys el dit. I és que el què hem guanyat amb tot això és l’efecte "boomerang" cap al PP i la resta de blavers. Però per mi, el més important, és que hem guanyat una mica d’unitat nacional i la demostració que poble unit, mai vençut. I com diuen els Obrint Pas, i cada cop som més!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!