Montse Vives

Artista visual, viu entre Munic i Barcelona.

22 de juliol de 2010
General
1 comentari

Montse vives Experimentem 1993-2010

Informació de la meva renúncia a seguir pertanyent a l’associació Experimentem amb l’ART

Experimentem porta 17 anys treballant amb i per l’educació de l’art contemporani. Els inicis encara que molt estimulants, no van ser gens fàcils. Al llarg d’aquests anys s’ha anat incorporant al projecte gent que l’ha fet créixer, sumant coneixement i experimentant noves maneres per fer arribar l’art contemporani al públic. També amb aquests anys hi ha hagut gent que se n’ha anat, persones que havien aportat la seva manera de veure i treballar perquè el projecte creixés. Experimentem ha crescut, un nou espai que ara ja fa set anys que està obert; amb tallers, amb activitats, amb una sala d’exposicions. Ara el nou espai s’ha fet més gran encara.

Malgrat tot a vegades no es coincideix amb maneres de fer i de pensar la gestió. Jo vaig iniciar el projecte, li vaig donar el nom i els primers continguts, amb tot deixo l’associació, deixo de participar activament en el projecte ja que la manca d’entesa i la llunyania, doncs ara visc a Munic, encara que els mitjans de comunicació permetin seguir activa, no em veig estimulada a seguir-hi participant.

M’agradaria molt donar les gràcies a tothom que té contacte o ha tingut contacte amb Experimentem, la gent que hi ha treballat, la que hi treballa i segurament la que hi treballarà.

Montse Vives

Inicia el projecte Experimentem amb l’ART l’any 1993.

 

I DE LA MONARQUiA QUÈ?
13.01.2011 | 1.04
A General
8a. Fotografies del VIATGE DEL MES I MIG
04.01.2008 | 11.46
A General

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Amiga, en la vida tot són etapes, i amb elles anem creixent. I a totes podem incorporar-hi talent i experiència. Que tinguis molta sort en la teva etapa artística i vital d’ara, que continuarà aportant-te creativitat i intel·ligència emocional i ens les posarà a l’abast.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.