SEXOLÒGIC

SEXOLOGIA I SALUT SEXUAL

25 de gener de 2009
0 comentaris

Les noies que mullen

Hi ha noies que en el curs d’ una excitació sexual  veuen sortir de la seva vagina un fluïd més o menys dens que mulla els llençols,si n´hi ha, o al seu company ,si s’ escau, en aquells moments.
Es un tant per cent petit de noies,pel que sabem.
Les hipótesi sobre la procedència i els significat d’ aquest liquid han estat diversos i sorprenents.
Es un fet que angunieja,si més no inicialment, a les noies,sobre tot quan s’han de relacionar sexualment amb una altra persona. 
No és que les noies es pixin, no.
No és que siguin més calentes que les altres,no
No és cap malaltia,no ho és.
És normal,sí,no pas estadísticament,sí fisiològicament,doncs…
És fisiològic ?,sí,és fisiològic.

Quan parlem d’ això no ens referim al flux vaginal, ni a d’altres secrecions que fan mala aulor o força mala aulor,com  fins i tot alguns fluxes clarament patològics que fan aulor a peix podrit, aquests cassos son per causa d’ infeccions microbianes  la majoria de vegades. 
 
Alguns estudis d’ aquests fenòmen han revelat que al liquid s’ hi troba el PSA,és el cas del sexòleg andalús Franscico Cabello,que ja fa anys va determinar  aquest PSA fins i tot en dones que no es consideraven emissores d’ aquest fluïd,controlant la lubrificació vaginal en un experiment  després d’ autoestimular-se,això sí en quantitats mes petites que a la sang  i a l’ orina dels homes .

Sapiguent que a la pared anterior de la vagina hi ha  teixit semblant o igual al teixit prostàtic,fet ja descit pels anatomites del segle XVII segons descipció del sexuòleg bretó Zwang,i coincidint en aquest lloc amb la localització del punt G,tot això fa pensar que podria ser que totes les dones tinguessin aquesta emissió en el decurs de llur excitació sexual,unes se n’ adonarien més i altres se n’ adonarien menys,amb unes seria força notori i en d’ altres mólt discretet, prò una part  del conjunt de fluïds de la lubrificació vaginal de totes les dones podria provenir d’ aquesta font.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.