Des de l'Exili

Per una nació catalana independent, republicana i pròspera

18 de maig de 2010
5 comentaris

La fragilitat de la Unitat independentisa

Com sempre cada dimarts escric al bloc de deumil.cat.

L’article d’avui, és una reflexio sobre la meva experiència amb la unitat entre els independentistes arrant de la manifestació de Brussel·les, comparant-la amb la de Ginebra.

La final demano genorositat per aconseguir la unitat, a tothom que tingui clar que per aconseguir la independència ,el cami més factible  és la proposta que va fer en Joan Carretero ja fa més d’un any: “a les properes eleccions al Parlament s’hi ha de presentar una candidatura d’ampli espectre que tingui com a eix programàtic central la proclamació unilateral de la independència de Catalunya per una decisió majoritària del Parlament, que posteriorment seria sotmesa al corresponent referèndum de ratificació.”

El podeu llegir a aqui:
http://www.deumil.cat/bloc/2010/05/18/manel/la-fragilitat-de-la-unitat-independentista/

Endavant les atxes!!

  1. em sembla graciós que parlis d’unitat de l’independentisme al costat d’un logo de reagrupament, xiringuito a major glòria d’un egòlatra, que ha dividit l’únic partit independentista del parlament de catalunya i que ha fotut fora del mateix partit a qui no combregava amb el líder indiscutible. en tot cas, l’important és arribar a ser majoria.

  2. És allò de : la unitat és essencial, cal valorar això, i nosaltres som els més indicats per liderar-la, així que tots els grupets, grupúsculs i xinxaires veniu a nosaltres perquè la unitat és essencial. Home noi, a força d’aquesta estratègia Borg us quedareu més sols que la una. Aquestes coses es fan en la discreció i generositat MÚTUES, sense prejudicis ni imposicions ni aprioris ni sobèrbies. Si ja comences dient que ets el més guapo del barri…home…

    Quan a l’únic partit independentista del Parlament…home, per les soflames potser algunes sí que ho són però Erc si ha aconseguit exhasperar l’independentisme és més pel que no ha fet, pel que no ha lluitat i pel que no ha aconseguit que no pas pels avenços que se li suposen a una força independentista. I és que ja pots ser independentista que coaligant-te amb un partit unionista dos cops més fort que tu no tens res a pelar.

  3. 现在你可以使用配件您最喜爱的
    服装鞋类不仅靴,但一个神话般的包了。 您可带一个手提包,购物与跨bodymessenger或涂上一个别致的离合器或护腕镇红色。 所有靴手袋是制作的具有相同的关注细节,使他们的首要品牌,他们的今天。

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!