Petita Crònica d’un exel.lent seminari (i 3)

Per mi el seminari va començar el dilluns al matí. Una actualització en el Google Talk va posar sobre la pista a l’Albert Medran (bloc) (perfil Facebook) (Twitter). L’Albert em va comentar que li hagués agradat assistir-hi i que allà em trobaria amb en Pau Canaleta (bloc), company del Màster de l’ICPS. Així que ja tenia dos objectius: conèixer en Pau i en Xavier Peytibi (bloc) (perfil Facebook) (Del.icio.us) que també hi seria.

Dimarts a primera hora tocava acreditar-se. En aquest moment em vaig trobar a la Cristina Igoa (perfil Facebook) de Mas Consulting (web) (bloc) (perfil facebook). Simpàtica com sempre, anava una mica atabalada acabant de lligar els últims serrells del seminari mentre m’entregava la documentació i l’acreditació. La història consistia amb penjar-se del coll una tarja identificativa que portava el nom de cadascú. Ja ho tenia! Aniria mirant els noms i sabria qui era qui. També faria ostentació de l’acreditació per si en Pau o en Xavier estaven a l’aguait.

Tot just després de definir l’estratègia vaig saludar en Daniel Ureña (perfil Facebook). En Daniel feia d’amfitrió tot esperant l’arribada del Secretari d’Estat de Comunicació.

La primera persona coneguda, a excepció de la Cristina i en Daniel, que em vaig trobar va ser l’Emilia Sánchez amb qui vaig coincidir a l’estiu, també a Madrid. Amb va fer il.lusió veure-la i preguntar-li per la situació del PSPV, pel qual havia treballat a la campanya de les municipals a Castelló. Després de saludar-la vaig fer el papallona per la sala amb la intenció que la tàctica que havia decidit prendre per tal de trobar en Xavier i en Pau donés els seus fruits. Res de res. Ja podia anar barallant-me amb la tarja perquè s’em veiés el nom, ni un ni l’altre donaven senyals de vida. El seminari va començar.

A mi que això de conèixer gent m’encanta, no podia deixar passar la oportunitat del break de mig matí. Els havia de conèixer ja! I així va ser quan em va aparèixer la tarja d’en Xavier per davant. I el vaig assaltar. “Hola sóc en Marc”.
Ja en tenia un, de l’altre ni rastre.

Alhora de tornar a l’aula magna vaig trobar-me la Joana Ortega (fitxa parlamentaria), diputada al parlament i flamant directora de campanya del CIU que parlava amb “el maestro” José Luís Sanchis (biografia). Amb la Joana i en José Luís  hem sopat plegats un parell de vegades.  En Sanchis és la persona de referència en el món de la consultoria política i de comunicació a Espanya, un pou de saviesa i experiència. I la Joana una exel.lent conversadora de somriure etern.

Gairebé al mateix moment vaig conèixer en Juan Víctor Izquierdo (perfil Facebook), responsable de comunicació i disseny gràfic a internet del Partit Popular de Catalunya. Atenció a la campanya del PP de catalunya a la xarxa!

Al acabar la jornada amb en Xavier Peytibi vam trobar la Patricia Iserte (perfil Facebook) i en José Luis Lucas, cap de premsa de la diputació de Badajoz. Amb ell, el seu xofer (quin figura!) i en Xavier vaig anar a veure el Barça – Lyon en un bar a la “Calle Princesa”. En José Luis havia estudiat a la UAB, fet que ens va servir per xerrar i debatre una bona estona. S’acabava el dia i d’en Pau no news.

Dimecres al matí ho tenia claríssim. Li vaig demanar a la Cristina Igoa si em podia ajudar a trobar en Pau. Cap problema, vam mirar la fulla d’inscripció però tant-sols hi havia el telèfon de Figueres. Al final de la primera ponència ja l’havia localitzat. La Cristina va fer de cicerone i ens va presentar. Ja ens havíem conegut. Missió acomplida, proper objectiu Jornades de la Catosfera 2008

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *