DIARI DEL CIRC

PER MARCEL BARRERA

22 de març de 2024
0 comentaris

Un centenar de companyies queden excloses de l’Explosió de Circ

Explosió o implosió de circ? Un centenar de les companyies que es van presentar a la mesura del pla d’impuls Explosió de Circ han quedat excloses del primer catàleg elaborat pel Mercat de les Flors. De les 137 candidatures presentades, se n’han seleccionat només 37. En un correu electrònic per intentar respondre al malestar de moltes companyies, el coordinador de la mesura, Marc Olivé, explica que el pressupost d’aquesta acció és “realment petit” i que, davant la gran quantitat de propostes que s’hi van presentar, es va augmentar el catàleg a 8 companyies més.

Explosió de Circ és la primera mesura que s’ha posat en marxa del II Pla d’Impuls del Circ i està finançada per la Generalitat de Catalunya amb el suport l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC).  Es tracta d’un catàleg de companyies que hauria de servir per augmentar, entre els mesos d’abril i desembre, la programació d’espectacles de circ en teatres i espais municipals.

En el seu escrit, Olivé defensa la professionalitat de la comissió que ha seleccionat les companyies. El més sorprenent de tot el correu és que Olivé reconeix que aquesta Explosió de Circ s’ha posat en marxa contra l’opinió de la majora de teatres que han d’aplicar la mesura i és una “cosa forçada, suggerida i proposada pel Grup Motor del Pla d’Impuls”.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.