Benvolgut Quim,
Si el meu fetge ho permetés m’agradaria fer una cata de Gin tònics, però de bons gin tònics, ja m’entens. Reunir en una sala als millors bar-mans del país, la millor matèria primera, les millors copes, la millor companyia i vinga! Perquè, amic Quim, ho hem parlat moltes vegades, hi ha molts còctels, moltes combinacions i barreges, però només el gin tònic is the best! De fet, si el món fos noble, i les coses justes, quan entressis en un bar només caldria dir al cambrer : si us plau, el còctel! i t’hauria de posar un gin tònic sense perdre ni dos minuts en pensar de quin còctel li estàs parlant. Combinació perfecte, agermanament total, no hi ha dos productes més al nostre món que es fusionin tant bé com la ginebra i la tònica. És un dels pocs exemples on la combinació de dos productes en produeixen un altre de molt millor que els dos productes per separat. Molt lluny, a anys llum de distància queda qualsevol cubalibre, ginlemon, vodkes amb llimona i taronja, i les mil porqueries que actualment es combinen. La Coca-cola és molt més bona sola que amb rom, i el rom és molt millor sol que amb Coca-cola. I després queden els còctels clàssics, la majoria dels quals només tenen sentit per la parafernàlia del barman a l’hora de preparar-los o perquè se’ls fotia algun personatge famós i sembla que amb això ja n’hi ha prou perquè sigui bo. Per no parlar dels Whiskies, qui pot arribar a ser tant subnormal per barrejar un whisky amb un refresc!
Digues-hi la teva, que d’això en saps molt, i de tantes altres coses, i ja fa dies que tinc ganes de llegir-te.
Salut,
Ramon (la Ramoneta)
Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!
.