EL PARE CARABASSER LLOA “DESCOLONITZA’T”

El veterà blocaire i amic el pare carabasser, ha estat la segona persona que conec que s’ha comprat i llegit d’una tirada el micro-manual "Descolonitza’t". (La primera ha estat l’incombustible home-orquestra Jimmy-Jazz). Es nota que el webmaster se l’ha repassat de dalt a baix perquè n’ha descobert la nota que defineix el llibre com a lliure d’enyes. El llibre li ha semblat d’amena lectura i en destaca la primera plana on hi ha la cita de l’homenot Joan Fuster:

Potser el més repulsiu dels pobles dominadors és el fet d’imposar als seus dominats l’espectacle de la seva mediocritat insoluble.
Hi ha però una atra dita que no surt al llibre sobre l’insigne patriota de Sueca i que a mi personalment m’agrada molt:

Blavers tremoleu, que Sant Josep era Fuster!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *