Llibre del Pirineu

Associació que agrupa escriptors, editors, il·lustradors, llibreters i lectors del Pirineu

Catàleg Llibre del Pirineu 2020

Publicat el 17 d'abril de 2020 per Llibre del Pirineu

Catàleg Llibre del Pirineu 2020

Catàleg que recull les novetats editorials publicades al Pirineu per Sant Jordi de 2020:

Podeu descarregar-vos-el aquí:
Catàleg Llibre del Pirineu 2020

Lectures en temps difícils

L’Associació Llibre del Pirineu us ofereix un nou catàleg de les novetats dels nostres autors i editors associats. Són llibres que han vist la llum els darrers 12 mesos. La Diada de Sant Jordi marca cada any la data de sortida d’aquesta publicació. Enguany, però, la crisi del Covid19 ha afectat també la celebració de la festa del llibre i de la rosa, que ha quedat ajornada. Una situació excepcional que ens ha obligat a endarrerir també l’edició del catàleg en format paper.

Com gairebé en tots els àmbits de l’economia, el sector del llibre ha quedat greument tocat per les mesures de confinament i la seva afectació en el procés d’edició, distribució i venda al públic. La seva recuperació requerirà d’un esforç majúscul al qual tothom hi ha de contribuir, començant pels lectors, que al capdavall som tots i totes. Consumir llibresserà, més que mai, una aposta pel futur de la humanitat.

Des del Pirineu, el món del llibre treballarà, de manera solidària, ferma i sostinguda, per la remuntada del sector. No ens quedarem de braços plegats. La nostra associació s’ofereix a jugar-hi un paper actiu en col·laboració i amb coordinació amb totes les institucions i entitats que vulguin treballar plegats amb la mirada posada en el rellançament del llibre i, de manera específica, del llibre de proximitat: el que escriuen els nostres autors, publiquen les nostres editorials i posen a l’abast dels lectors les nostres llibreries.

El catàleg que teniu a les mans és una prova de la vitalitat del llibre del Pirineu. La creació i l’edició no han parat aquests darrers mesos i el nostre objectiu és que continuïn amb la mateixa dinàmica en el futur més immediat. Comptem amb tothom.

Llibre del Pirineu

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.