TOT ESPERANT GODOT, TOT ESPERANT LA REPÚBLICA……

TOT ESPERANT LA REPÚBLICA, I TOT LLUITANT PER LA REPÚBLICA CAL FER VIURE EL DIA A DIA DE TOTHOM, PRESOS INCLOSOS.

PER TANT, CAL TENIR OBERTS TOTS ELS FRONTS DE L’ ACTIVITAT POLITICA I UN FRONT D’ ACTIVITAT ÉS LA RELACIÓ AMB EL GOVERN ESPANYOL DEL TAL SÀNCHEZ. I CREC QUE S’ HI HA DE TENIR A DIFERENTS NIVELLS I A DIFERERENTES QUALITATS  I QUE NO ES POT FOTRE TOT DINS D’ UN MATEIX SAC I SOM-HI, ANAR-SE FOTENT EL SAC PEL CAP, ARA VA ARA BÉ, COM MOLTS COPS SEMBLA, DIC SEMBLA QUE FACI EL PRESIDENT TORRA I AMB ELLS ALTRES POLITICS DE L’ ÒRBITA INDEPENDENTISTA.

CAL TENIR UNA LINIA OBERTA PELS PRESSUPOSTOS I S’ HAN D’ AVALUAR PER ELLS MATEIXOS, SI ENS A SERVEIXEN MINIMAMENT PER TIRAR ENDAVANT EL PAÍS I LES INSTITUCIONS QUE TENIM ARA, O NO.

CAL TENIR UNA LÍNIA OBERTA PELS PRESOS POLÍTICS I LA RESOLUCIÓ D’ AQUESTS TEMA. AQUESTA LÍNIA NO HA DE SER PÚBLICA, NOMÉS HA DE TRASCENDIR QUE S’HI  ESTÀ TREBALLANT BÉ O MALAMENT AMB EL GOVERN SÀNCHEZ. S’ HAN DE FER SERVIR LES PARTIDES POLITIQUES ADEQUADES PER PRESSIONAR AL  GOVERN ESPANYOL ADEQUADAMENT I DINTRE DE LA LÒGICA POLÍTICA: RECOLZAMENT O NO A LA COMISSIÓ CONSTITUCIONAL, APORTACIÓ DEL DRET D’ AUTODETERMINACIÓ A LA DITA COMISSIÓ I MOLTES COSSES EN AQUEST SENTIT COM SON EXPRESSIÓ MEDIÀTICA DELS REQUERIMENTS CLARAMENT I REPETIL’S-E FINS A L’ ESGOTAMENT DINS DEL MEDIS HISPÀNICS O MESURES SIMILARS SENSE POSAR-HO PER MONEDA DE BESCANVI AMB EL GOVERN SÀNCHEZ I ALTERANT L’ ESTABILITAT D’ AQUEST GOVERN AMB SI SE’L FARÀ CAURE O NO, COSA QUE NOMÉS DONA ALES A LA DRETA I L’ULTRADRETA ESPANYOLES I NO ENS FA CAP BÉ DE RES.

SIGUI QUIN SIGUI EL DESENLLAÇ DEL JUDICI ALS INDEPENDENTISTES CATALANS EMPRESONATS, CAL TENIR PRESENT QUE UN POSSIBLE INDULT I QUE SURTIN O NO DE LA PRESÓ NOMÉS ÉS FACTIBLE O POSSIBLE, NO DIC PROBABLE, PERÒ POSSIBLE SI HI HA EL TAL SÀNCHEZ A LA MONCLOA. I QUE ELS PRESOS RECUPERIN LA LLIBERTAT PERSONAL ÉS MOLT IMPORTANT PER MOLTS CENTENARS DE MILERS DE PERSONES QUE HAN VOTAT I/O ELS RECOLZEN O ELS HAN RECOLZAT AL SEU MOMENT. I TAMBÉ ÉS MOLT IMPORTANT PER L’ ESTABILITAT EMOCIONAL DE MOLTS D’ AQUESTS VOTANTS I PERSONES ACTIVES DINS L’ INDEPENDENTISME , TANT A NIVELL PERSONAL COM COL·LECTIU, FINS I TOT PER TAL DE QUE LA LLUITA POLÍTICA, I PER DESCOMPAT, DEMOCRÀTICA I PACÍFICA PUGUI SEGUIR ENDAVANT.

SI AIXÒ NO ES POT SOL·LUCIONAT MOLTA GENT ES DESINFLARÀ MOLT EMOCIONALMENT I EL PROJECTE DE LA REPÚBLICA, CREC JO, QUEDARÀ DINS DE L’ATZCUCAC EN QUE ÉS ARA, DURANT UNS QUANTS ANYS MÉS.

 

M.M.MATAS 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *