Crida a la Lleidasfera – Blocs de Ponent

Fa més de dos mesos, vam engegar la Lleidasfera, primer de tot, amb la idea d’agrupar els blocs fets a les Terres de Lleida – Ponent, ja que no hi havia cap lloc de referència on trobar-los. Vam començar amb una cinquantena i ja en tenim prop d’un centenar, gràcies a l’entusiasme de tots.

Ara, fora bo començar a organitzar una trobada, difondre encara més l’existència d’una pàgina que agrupa els blocs del nostre territori, crear un logo, etc. Així, pensem que seria molt adient conèixer quines persones tenen ganes d’implicar-se i tirar endavant la iniciativa. Per tot plegat, fem una crida a la Lleidasfera – Blocs de Ponent, amb la finalitat de sumar idees i il·lusions.

Tothom que vulgui col·laborar-hi de la manera que cregui més adequada, pot deixar un comentari i ens hi posarem en contacte ben aviat.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *