La trappola

La trappola che non acciuffa niente

22 d'octubre de 2006
6 comentaris

Malos tiempos para la lírica…

Algunes perles que he anat trobant pels diaris:

"Si en algun terreny Catalunya pot aspirar a ser independent és en la cultura". (Artur Mas). D’això se’n diu un candidat amb molt bon humor, el senyor Lara encara li deu estar rient l’acudit.

"L’Artur ara diu que vol aprendre a planxar" (Helena Rakosnik). I després diuen que els joves triguen massa a independitzar-se. Pot ser l’Helena pretén aprofitar la nova Llei de Dependència per reivindicar una ajuda complementària pel fet de fer-se càrrec d’una persona amb alt grau de dependència.

Com deia el mític grup Golpes Bajos, Malos tiempos para la lírica: "Lleida es una tierra de grandes virtudes y productos" (Sic!). "El miércoles, en las Cortes, antes de responder a las preguntas de Rajoy, siempre me como unas almendras de Lleida que me lleva Tere Conillera". (José Luis Rodríguez Zapatero).

Per cert, algú sap si la Juani és de dretes?

  1. A les tasques domèstiques tanmateix.

    Mentre no és cotracte una criada per treure les escombraires, per què hom estiga una massa ocupat i li rende més dedicar el temps a altres assumptes..

  2. Tothom que viu asfixiat al gueto (per dir d’alguna manera els barris tancats i agobiants de l’extrarradi de les grans ciutats, que alguns pijoprogres deuen trobar encissadorament cosmopolites) i vol fer el que sigui per a fugir-hi, te una tendència a ser de dretes (encara que no ho sàpiga i que no es plantegi mai aquests conceptes) directament proporcional a la seva determinació de sortir-hi (el coratge que dona la mala llet, o potser el resentiment) i inversament proporcional al nivell formatiu i/o cultural.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!