Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

12 de desembre de 2007
4 comentaris

Resolució Comissió de Garanties d’ERC

Ahir em va ser comunicada la resolució adoptada per la Comissió de Garanties del Partit, (l’òrgan encarregat d’interpretar els Estatuts), en relació a la procedència de la convocatòria del congrés regional de la federació del Camp de Tarragona sol·licitat per 282 militants.

Barcelona,  sis de desembre de  dos mil set.

Davant d’aquesta comissió es segueix expedient consultiu  instat pel militant  Jaume Renyer Alimbau, que formula a la  comissió de Garanties,    una consulta en relació sobre  si s’ajusta als estatuts del Partit la petició formulada per 271 militants de la Federació Regional del Camp de Tarragona demanant la convocatòria d’un Congrés Regional.

Efectivament  l’ article 24 dels Estatuts del Partit, preveu que se celebrarà Congrés Regional a petició per escrit d’almenys una quarta part de la militància. 
En aquest cas la petició incorpora una proposta d’ordre del dia  i un escrit de la Secretaria d’Organització i Finances, informant del nombre  de militants d’ERC en aquella Federació Regional , el que ens fa concloure que les signatures recollides superen el 25% necessari.

Atesos  aquests antecedents, la comissió de Garanties, reunida en el dia d’avui, per majoria dels seus membres, 

ACORDA:

Primer.- Que  s’ ajusta plenament  a les previsions estatutàries  la convocatòria d’un Congrés Regional del Camp de Tarragona, un cop l’han sol·licitat més del 25% dels militants de la Federació Regional i que el seu ordre del dia ha d’incloure la qüestió que els signants indiquen en la seva sol·licitud.

Segon.- Que la celebració del Congrés Regional no és en cap cas  incompatible ni pot alterar les resolucions preses  pels  congressos comarcals de la Regió celebrats fins el moment i  el seu resultat  no  pot suposar cap limitació a les facultats que té la Comissió Electoral, escollida per l’ Executiva Nacional, d’acord  amb l’ article 62 del estatuts.

Tercer.- Comunicar aquests acords al militant Jaume Renyer  Alimbau, que ens fa la consulta, a l’Executiva Regional del Camp de Tarragona, a l’Executiva Nacional i  a la Presidència del  Consell Nacional. 

I per a que consti signa la present, el President  juntament amb la Secretaria de la Comissió que ho certifica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!