Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

24 de novembre de 2007
1 comentari

Assemblea al Círcol

Aquest matí, entre onze i una del migdia, una quarantena de militants republicans d’arreu del Camp de Tarragona ens hem aplegat al Círcol de Reus per recollir signatures per a la convocatòria d’un congrés de la federació regional d’ERC per triar el cap de llista a les eleccions generals. 

A més dels militants, hi ha assistit Xavier Tolosana que potser ho tornarà a ser, i una parella dels Pallaresos que han acudit a presentar la butlleta d’afiliació al partit. Apel·les Carod i jo mateix hem informat als presents sobre els aspectes estatutaris i procedimentals d’aquesta iniciativa i hem reiterat que no és un acte contra ningú sinó a favor del dret a decidir. Flotava entre els presents un ambient de companyonia i sana complicitat que permet albirar, sigui quin sigui qui finalment encapçali la candidatura, una nova etapa de creixement del partit en aquestes contrades. Si tot va bé dilluns haurem completat el nombre total de signatures necessàries per la convocatòria del congrés, una decisió que si complim el requisit que marquen els estatuts d’Esquerra, ja no serà potestativa sinó preceptiva pel president regional. 

  1. Bona tarda Jaume,
    com ja et vaig comentar no he pogut assistir a l’Assemblea d’aquest matí, tot i que m’hagués agradat, però tenia altres obligacions.
    Contenta de que estiguis a punt d’assolir el número de signatures necessàries per obrir aquest procés, ara a esperar que tot segueixi el seu curs lògic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!