Onze de Setembre del 2018: fem la República Catalana

Fem la República Catalana és el lema de la manifestació de l’Onze de Setembre d’enguany, una inciativa de l’ANC i Òmnium que resitua aqueixes dugues entitats al capdavant del sobiranisme cívic després d’uns mesos posteriors a les eleccions del 21-D en els quals els partits independentistes han entrat en un atzucac per manca d’estratègia conjunta.

Tornar a omplir la Diagonal de Barcelona serà la manera d’enviar un missatge de fermesa i determinació al món i un acte d’afirmació nacional en una fase del conflicte amb l’ordre estatal marcada per la repressió policial i judicial i l’agressivitat creixent del conjunt de l’integrisme espanyol.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *