Josep Puigvert i Coll

Paraules al vent des de l'Empordà

26 de gener de 2010
General
3 comentaris

ENERGIA POSITIVA

Molt assenyada em sembla la decissió de l’Ajuntament d’Ascó. La seva obligació principal és defensar els interessos del municipi, i per tant això ho han complert al peu de la lletra. Que no hauria de ser una decissió municipal? la resposta és que l’estat espanyol va deixar la decissió als municipis. Que els regidors i l’alcalde tenen interessos en aquest sector i no representen la voluntat del poble? Set regidors de nou han avalat aquesta proposta… si això no és representativitat. En quant als interessos…. quin regidor no té parents paletes, pintors, jardiners, funcionaris, propietaris de terrenys, etc… susceptibles d’obtenir un benefici de la regidoria del parent?. Això és una traició del subconsient feixista/comunista de bona part dels que ho pregonen: no creuen en la democràcia. No se la creuen.
Hi ha riscos en la instal.lació d’aquest magatzem? No n’hi ha més que en l’actualitat, on aquest material es mou, travessant el país, en direcció a l’estat francès, que és qui disposa d’aquests magatzems.
No tenim carbó (per desgràcia!!!). No disposem de zones on desenvolupar l’energia eòlica (de fet, encara que en disposéssim, ja se’n cuidarien els estalinistes de torn de manifestar-se i fer-les retirar), tampoc tenim capacitat d’inversió suficient per plantejar-nos grans extensions de panells per crear energia solar. Disposem de plantes d’energia nuclear. I gastem molta electricitat. Algú s’ha parat a reflexionar, abans de començar a bordar?.

  1. El problema és que les terres de l’ebre ja estan saturades. 3 centrals nuclears (abans 4). Parcs eòlica i  centrals hidroelèctiques. Indústria quimica a Flix, que pel que sembla ha llençat de tot al riu. Especies invasores al riu (siruls, musclo zebra i ara el caragol gegant aquest. L’únic que voldrien seria repartir-se més la merda entre altres que només es dediquen  a consumir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!