Prendre la paraula

jordimartifont

14 de gener de 2017
0 comentaris

[NdP] Dimarts 17, la Gestió Pública, a debat a Tarragona

gestiopublica
La CUP de Tarragona ha organitzat un debat al voltant de la gestió pública dels serveis bàsics. Aquest tindrà lloc el proper dimarts 17 de gener a les 18h a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Tarragona.

El debat, que comptarà amb la participació de representants dels sindicats CC.OO, UGT, la IAC, CGT, Co.Bas i la COS, tindrà lloc després que es fes pública una enquesta del Gabinet d’Estudis Socials i Opinió Pública (GESOP) per a EL PERIÓDICO, que va posar de manifest que “vuit de cada deu ciutadans reclamen la desprivatització d’aquests serveis, i tres de cada quatre creuen que la gestió pública és, en general, millor que la privada”. L’enquesta també reflectia que gairebé tres quartes parts de les persones enquestades consideraven que la gestió pública garanteix millors condicions laborals, un servei de millor qualitat i una major eficiència dels recursos que la privada.

Val a dir que la CUP tant al Parlament com a nivell municipal i territorial ha dut a terme un treball regular en la defensa de la gestió pública dels serveis bàsics. Al Parlament la CUP ha exigit en reiterades ocasions la reversió de les privatitzacions i l’eliminació dels concerts en sanitat i educació. Al Camp de Tarragona, la CUP va impulsar una campanya centrada en la gestió pública de la brossa, i a Tarragona, els cupaires han fet de la remunicipalització una reivindicació constant als plenaris.

Amb el debat del proper dimarts 17, la formació de l’esquerra independentista tarragonina pretén posar més llum a el que consideren que és una qüestió fonamental respecte les condicions laborals, la qualitat dels serveis, l’eficiència i l’estalvi en la gestió dels recursos públics i el seu control i fiscalització.

Grup Municipal de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP)
Tarragona, Països Catalans, 10 de gener de 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!