Prendre la paraula

jordimartifont

14 de gener de 2017
0 comentaris

[NdP] La CUP de Tarragona accepta la invitació de José Luis García de reunir-se, en un espai públic i amb les persones afectades pel Pla de la Budellera que hi vulguin anar

mila
El passat 4 de gener de 2017, la Junta de Compensació “provisional” del PPU24 la Budellera va proposar al Grup Municipal de al CUP de Tarragona mantenir una reunió per tal de “poder comentar i valorar els aspectes socials, mediambientals, econòmics i de vertebració del territori que (segons ells) representa el projecte de la Budellera”.

Des de la CUP fem pública la nostra acceptació de la invitació a la reunió amb una sèrie d’afegits que creiem importants i democratitzadors. D’una banda, demanem que José Luis García, que és qui signa la carta, participi a la reunió i que aquesta es faci de forma oberta, ja que l’Assemblea de la CUP és formada per molt diverses persones que hi volen participar i que alhora creuen que per entendre bé un tema cal sentir opinions diverses i diferents.

És per això que, alhora, proposem que la reunió tingui format obert i es desenvolupi en un espai públic per tal que tothom qui vulgui i tingui quelcom a dir pugui prendre-hi part més enllà dels membres de la CUP i puguem valorar, així, tots els suposats beneficis que aquest pla tindrà per a la ciutat.

Són dues propostes democratitzadores de les reunions entre empresaris i partits, on massa sovint es decideixen coses que passen a ser transcendents per a àmplies capes de la població i les persones afectades només poden opinar quan ja no es pot fer res.

És per això que convidem José Luis García, com a president de la Junta de Compensació, i totes les persones afectades de Tarragona per aquest pla a participar en la reunió que tindrà lloc el proper divendres 20 de gener a les 17h a la Sala d’Actes d’Actes de l’Ajuntament de Tarragona.

Grup Municipal de la CUP de Tarragona, 14 de gener de 2016
Tarragona, Països Catalans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!