Prendre la paraula

jordimartifont

29 d'octubre de 2015
0 comentaris

Informe d’activitat del Grup Municipal de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona del 19 d’octubre a 24 d’octubre

images

Reunions realitzades i activitat institucional:

Assistència del conseller Jordi Martí Font a la Comissió d’Informació i Seguiment d’Economia, Hisenda i Seguretat.

Reunió del Grup Municipal de la CUP amb l’Emili Rivelles de la formació política Ara Tarragona.

Assistència dels consellers Laia Estrada i Jordi Martí a la reunió ordinària de la Comissió de Municipalisme de l’Assemblea local de la CUP de Tarragona.

Participació de la consellera Laia Estrada en la reunió de la Comissió de Barris de l’Assemblea Local de la CUP.

Reunió del Grup Municipal amb el tresorer de l’Assemblea Local de Tarragona per enllestir mecanismes de coordinació econòmica amb l’estructura nacional de la CUP.

Reunió del Grup Municipal de CUP amb el Secretari General de l’Ajuntament de Tarragona, Joan Anton Font, sobre la proposta de Secretaria general de modificació de la fiscalització limitada prèvia.

Reunió dels consellers Laia Estrada i Jordi Martí amb el conseller del PSC Javier Villamayor en relació a la proposta de la CUP i ERC de proposar una consulta popular sobre la continuïtat dels Jocs Mediterranis.

Reunió dels consellers Laia Estrada i Jordi Martí amb Joan Martínez, tècnic municipal d’ensenyament de l’IMET en relació als eixos estratègics del projecte Ciutat Educadora.

Consell Plenari Municipal a la Sala de Plens de l’Ajuntament. En relació a les mocions presentades per la CUP de Tarragona, el Plenari aprova tirar endavant amb la proposta d’impulsar uns Pressupostos Participatius a Tarragona, impulsar la Llei contra la LGTBI+fòbia en totes les escoles de Catalunya, i demanar a l’estat espanyol la retirada de la Llei de Seguretat Ciutadana. També s’aprova la moció proposada per la PAH, i que compta amb el suport de la CUP, demanat una Llei Reguladora del Dret a l’Habitatge.

Reunió de la Comissió l’Assemblea Local de la CUP de preparació de la campanya “Per uns Pressupostos Municipals Populars: Democràcia és participar. Participar és decidir”. Assisteix a la reunió el conseller Jordi Martí.

Participació en activitats sociopolítiques

Participació del conseller Jordi Martí a l’acte celebrat a la URV “L’agressió sistemàtica d’Israel al poble Palestí”, a càrrec de l’activista pels drets humans Manu Pineda. Aquesta activitat forma part de campanya “Boicot/desinversions/sancions contra l’Estat d’Israel”.

Participació de la consellera Laia Estrada a les taules informatives del Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública que s’han instal·lat en diversos Centres d’Atenció Primària de la ciutat.

Comunicats, rodes de premsa i presència als mitjans de comunicació:

Entrevista a la consellera Laia Estrada a Tarragona Ràdio en condició de portaveu del Grup municipal de la CUP.

Participació del conseller Jordi Martí a la tertúlia política setmanal de Tarragona Ràdio (hi participen també els GM del PSC, C’s, ERC i PP).

Roda de Premsa conjunta amb ERC sobre la moció que defensarà la CUP demanant una consulta ciutadana sobre la continuïtat dels Jocs Mediterranis 2017.

Microvídeo-resum del Grup Municipal penjat a xarxes socials: Laia Estrada i Jordi Martí expliquen el desenvolupament del Plenari Municipal del 23 d’octubre.

[NdP] La CUP presenta i participa un total de nou mocions en el plenari del proper divendres 23 d’octubre.

[NdP] La CUP defensarà mocions demanant pressupostos participatius i la creació d’una comissió de seguiment del contracte de neteja municipal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!