Prendre la paraula

jordimartifont

7 de setembre de 2020
0 comentaris

El 8 de setembre, presentem “Visca la Terra i visca l’Anarquia, 2” a Centelles

Dins dels Actes de la setmana de l’Onze a Centelles, dimarts 8 a les 19h, presentarem “Visca la Terra i visca l’Anarquia, 2. de l’1 d’Octubre al 2020” a la plaça Major de Centelles.

Aquest llibre consta de dues parts que responen a dues intencions diverses però alhora complementàries. La primera d’elles, amb el títol «L’anarquisme catalunyès i el Procés», inclou la major part d’un llarg text inèdit, titulat originalment «1-3 October 2017, the Anarchists and Disobedience in Catalonia» escrit per al Congrés «Anarchism and the National Question-Contemporary Perspectives» que havia de tenir lloc a Leiden (Països Baixos) del 18 al 21 de març de 2020 i que no es va arribar a fer per culpa de la crisi sanitària de la COVID-19.

La segona part, amb el títol «Un anarquista a la cort del rei Procés», aplega articles escrits per l’autor, de 2017 a 2020, sobre el «Procés» d’alliberament nacional desenvolupat a l’espai catalunyès. És la continuació de la mateixa secció inclosa en el seu llibre “Visca la Terra i Visca l’Anarquia” (2017). Aquesta inclou articles i altres textos publicats en molt diverses capçaleres, de paper i digitals, que apareixen citades al final de cada article tot i que el registre no és exhaustiu, i fets públics tots ells també a través del blog Prendre la paraula que l’autor manté obert des de fa anys.
Els textos d’aquest llibre es van tancar el 26 de gener de 2020.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!