Prendre la paraula

jordimartifont

9 de novembre de 2015
0 comentaris

Dijous 12, primera assemblea sobre els pressupostos a Tarragona: Part Alta

Assemblea Oberta Part Alta

Des de la CUP de Tarragona volem convidar-vos a l’Assemblea Oberta que tindrà lloc aquest dijous 12 de novembre a les 19h a la Sala d’Actes de l’Ajuntament (Plaça de la Font, 1).

Aquesta Assemblea Oberta és la primera acció d’una campanya informativa per explicar el pressupost municipal de l’any 2016 i, especialment, les seves mancances. També volem exposar quines són les propostes de la CUP, i especialment en relació a la implementació a Tarragona d’uns pressupostos participatius i populars.

Cal tenir present que l’aprovació del Pressupost és segurament la decisió política més important que es fa anualment a nivell municipal, ja que el pressupost condiciona de forma definitiva l’orientació dels recursos públics envers una finalitat social o, pel contrari, facilita la incorporació d’empreses privades com a subministradores de serveis. Els pressupostos municipals són el pal de paller de les polítiques públiques que finalment s’executaran, i per tant són un tema de transcendental importància per a les classes populars.

Des de la CUP, considerem que el pressupost municipal a Tarragona s’ha d’articular a partir de les necessitats de la gent, de les demandes populars i de les exigències dels barris. Això requereix obrir nous mecanismes de participació real, amb una incidència tangible. Així, volem que aquesta Assemblea Oberta serveixi per posar sobre la taula la necessitat d’uns pressupostos participatius, de la municipalització de serveis bàsics i la implementació d’un control públic més eficient (per exemple, retre comptes periòdicament).

Alhora, volem que aquesta trobada sigui un espai de debat, de presentació de propostes i de suggeriments, per tal de continuar aprofundint lligams cap a la Unitat Popular.

Candidatura d’Unitat Popular de Tarragona
Tarragona, Països Catalans, 8 de novembre de 2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!