Aturada obligada, per agafar impuls


Aturada tècnica de feina retribuïda i part de la no pagada també, tot i que moltes coses les puc continuar fent encara. Ahir, en un curs de formació de professorat en emocions a l’aula a l’Institut on treballo em vaig lesionar com a conseqüència de no escalfar abans de córrer. Aquell mite que quan fèiem gimnàsia sempre ens repetien… Fissura interna de múscul a la zona dels bessons, 21 dies de baixa com a mínim i esperant una ressonància per veure que la cosa no sigui més greu. En tot cas, intentarem no perdre el temps excloent tot allò que inclogui caminar, desplaçar-me sol o estar dret. En fi, lectura, música, cinema i descans. Una aturada obligada que servirà, suposo, per agafar impuls i tancar, segurament, el primer volum del “Llibre Negre”.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *