Elena Medel al “Dents i ungles” de la María Romano

Dents i ungles (P101 11.02.15)
ElenaMedel11
Elena Medel
http://www.tarragonaradio.cat/contingut_programa/dents_i_ungles_elena_medel/89/7790

Textos: Mi primer bikini (2002); Tara (2006); Chatterton (2014)

Música: Maria Rodés (“El día que nací yo”, “Desorden”, “Agua que no has de beber”, “Tres puñales”, “Tengo miedo”); Chupaconcha (“Bestia”); Agustí Fernández (“Capaz de Luz”, “Annalisa”); Kronos Quartet with Bryce Dessner (“Little Blue Something”), Cabo San Roque (“Tres Tristos Trons”); Joachim Kühn (“Hamdouchia”); Zoltán Váczi (“Percussion Quartet (arr. Z. Vaczi): I. Moderate”); Kaki King (“Fences”, “Kelvinator, Kelvinator”); El Páramo (“Turbina”); The Cracow Klezmer Band (“Balkan Dance”, “Sher”, “De Profundis”, “Devil Circle”).

Als 16 anys Elena Medel es va convertir en un dels referents de la nova poesia en castellà. Als 28 ha publicat un poemari que parla del desencant, la precarietat i les expectatives frustrades de la seva generació.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *