EGAGRÒPILES

Regurgitacions d'en Jordi Lon Quintana

16 d'abril de 2007
3 comentaris

La bona feina. 15 anys de “El Medi Ambient”

Tan necessària és la crítica com el reconeixement de la feina ben feta. Per això vull fer esment de l’espai de Televisió de Catalunya "El Medi Ambient", que avui celebra 15 anys de molt bona feina.

Un anys en què no ha fallat a la cita diària amb el públic, la qual cosa l’ha convertit en un cas únic pel que fa a la comunicació ambiental en televisió (deixant a banda els canals temàtics, és clar). La durada (uns cinc minuts), l’enfocament (divulgatiu) i la bona factura tècnica del programa han fet possible que moltes persones coneguéssin dia a dia quins són els problemes ambientals que tenim plantejats i quines en són les solucions.

També ha permés descobrir la riquesa dels paisatges i ecosistemes que ens envolten, així com la tasca de persones, entitats i institucions que treballen d’una manera o altra (des de la ciència, l’educació, la política o el treball voluntari) per millorar l’entorn, tan a escala local com global.

Felicitats, doncs, al Xavier Duran i a tot l’equip que ha fet i fa possible aquesta realitat tan necessària, al servei de la bona informació ambiental.

  1. Tanmateix una feina remarcable que es mereix reconeixement.
    Finançada per una companyia privada, entenc que és tota una lliçó a les administracions públiques de com s’han de tractar determinats temes, amb seriositat i permanència.
    La llàstima és que la franja de "màximes audiències" està reservada per a bajanades del tipus "vent del plà".
    Salutacions.

  2. Jo també els felicito, però hi ha una cosa que van fer malament en el seu temps, i ara podrien corregir-la: que torni el Capità Enciam. Jo sóc una de les poquetes que de petita veia els seus episodis, i van fer efecte. Un programa de caire ambiental pels més menuts és una de les coses que més cal, ja que són el futur i qui s’empassarà tots els problemes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!