BONA VIDA

Jaume Fàbrega

27 de novembre de 2022
0 comentaris

Uns altres canelons: amb peix i gambes

Uns canelons no tan freqësnts com els de carn, però molt agradables.

Ingredeients

500 g de lluç o rap en un tall sencer (o bé meitat i meitat)

  • 8 o 10 gambes
  • 1 ceba
  • sal i oli
  • 20 plaques de canelons
  • 4p g de mantega
  • 40 g de farina brou de peix o llet
  • formatge gruyere

Elaboració

  1. Sofregiu bé la ceba, fins que sigui transparent, afegiu-hi el el peix i el marisc, deixant-lo sense closques i espines, piqueu-ho. O feu  els diversos peixos a la planxa, lluç i rap.
  2. Poseu en primer lloc aigua a bullir per coure la pasta, Quan sigui cuita la refredarem i estirarem les plaques de canelons a sobre d´un drap sec.

 

  • Poseu beixamel (ceba, farina, mantega, llet o brou de peix), el formatge ratllat u feu-ho

gatinar al forn.

Notes

És molt bo afegir el fetge de rapa la farsa(o d’ un altre peix).

Els italians no posen mai formatge a la pasta amb peix. Però en aquest cas, si els feu gratinats se n’ hi pot afegir.

Hi podeu incloure tomàquet.

Aquests canelons no els gratinem ja que normalment la pasta amb peix i o marisc no s´acompanya amb formatge, però sí que els escalfarem al forn amb una mica de brou de peix o fumet.

Podeu usar altres mariscs, com ara llagostins.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!