BONA VIDA

Jaume Fàbrega

7 de maig de 2007
1 comentari

Restauració/US AGRADA EL PEIX?

A Begur tenen lloc les Jornades Gastronòmiques del Peix de Roca, que foren presentades per Jaume Fàbrega i Martí Gironell.

Dins  

la Segona Jornada Gastronòmica Peix de Roca a Begur a les 11,30 del passat diumenge, a la sala de plens de l´Ajuntament, va tenir lloc la taula rodona “El peix de roca, passat, present i futur”, moderat per Martí Gironell, de TV3 i amb la participació de l’alcalde de Begur,  dels restaurants més prestigiosos de Begur i de

Jaume Fàbrega, Professor de Gastronomia de

la Universitat Autònoma de Barcelona i autor de La cuina del peix.Del lluç arrebossat a la caldereta de llagosta, llibre que va ser presentat en el transcurs de l´acte.
Els diversos ponents varen parlar de la cuina del peix als restaurants, mentre que

Jaume Fàbrega es va centrar en les possibilitats del peix com a aliment de diari i de festa, en la seva comercialització i en les característiques del peix de roca i del de piscifactoria. El públic assistent hi va participar animadament.
Tot seguit, els restaurants participants en aquests jornades varen oferir un tast de diversos plats confeccionats amb peix de roca.
Si aneu a Begur, hi podreu degustar plats com Terrina freda de llobarro i orada amb crema de pebrot del piquillo i favetes (Racó Can Lluís),una Rascassa amb cloïsses (Can Nasi), una Tulipa de rap amb curri de fruitetes (Fonda Caner), un Suquet de molla (Sa Papil.la), un Suquet de rap amb parmentier de patates i rossinyols (Sa Punta), un Suquet de peix de roca (Sa Rascassa), una Rascassa marinada amb vainilla de Madagascar (Sa Tuna), un Llobarro amb patates al forn (Casa Juanita), uns Canelons de llobregant amb salsa cardenal (Hotel Aiguablava) o un Mar i muntanya de pollastre de pagès i llagosta vermella de la cala (Parador d’ Aiguablava).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!