COMPROMÍS-Iniciativa per Llíria

www.compromisperlliria.org

4 de març de 2015
1 comentari

VALLIVANA MURGUI, NOVA PORTAVEU DE JOVES AMB INICIATIVA

L’organització juvenil renova els seus òrgans de coordinació i aposta per un canvi polític protagonitzat pel jovent valencià

Joves amb Iniciativa, l’organització del jovent ecosocialista i valencianista d’Iniciativa, partit integrat a la coalició Compromís, ha renovat la seua coordinadora i el seu Consell Nacional a l’Assemblea Nacional celebrada a Alacant entre el 27 de febrer i l’1 de març. La portavocía passa a Vallivana Murgui, regidora de Compromís a Llíria i número tres de la candidatura a les elecciones municipals d’este any, i la coordinació d’Organització passa a Antonio García, número dos de la candidatura de Compromís a les municipals d’Elx. Murgui ha destacat “la il•lusió amb què afrontem esta nova etapa a Joves amb Iniciativa a molt pocs mesos del canvi polític que volem que siga protagonitzat pels joves i que realment servisca per a solucionar els grans problemes a què s’enfronta la joventut hui en dia com l’elitizació de l’educació, l’emigració per la falta de treball o la discriminació al col•lectiu LGTBI”. García per la seua banda ha apuntat que durant els pròxims anys des de Joves amb Iniciativa tindran com a objectius “aplegar als joves valencians i valencianes, que ens coneguen, comprendre els seus problemes i treballar i desenvolupar solucions i propostes en comú” i “formar part d’eixe canvi global que s’està produint, reforçant la relació amb els joves verds europeus (FYEG) i Joventut Plural, projecte on participen diverses joventuts de partits ecosocialistas de l’Estat, per a construir una societat més justa i sostenible”. Murgui i García han agraït el gran treball fet per la coordinadora anterior, especialment a la portaveu i al secretari d’organització eixints María Tovar i Pablo Grajeda que continuaran tenint un paper fonamental en la nova coordinadora. Han destacat també la importància de continuar treballant amb Joves del País Valencià, les joventuts del Bloc, per a desenvolupar les polítiques de joventut de Compromís.

VALLIVANA MURGUI, NUEVA PORTAVOZ DE JOVES AMB INICIATIVA La organización juvenil renueva sus órganos de coordinación y apuesta por un cambio político protagonizado por la juventud valenciana.

Joves amb Iniciativa, la organización de la juventud ecosocialista y valencianista de Iniciativa, partido integrado en la coalición Compromís, ha renovado su coordinadora y su Consell Nacional en la Asamblea Nacional celebrada en Alicante entre el 27 de febrero y el 1 de marzo. La portavocía pasa a Vallivana Murgui, concejala de Compromís en Llíria y número tres de la candidatura a las elecciones municipales de este año, y la coordinación de Organización pasa a Antonio García, número dos de la candidatura de Compromís en las municipales en Elx. Murgui ha destacado “la ilusión con la que afrontamos esta nueva etapa en Joves amb Iniciativa a muy pocos meses del cambio político que queremos que sea protagonizado por los jóvenes y que realmente sirva para solucionar los grandes problemas a los que se enfrenta la juventud hoy en día como la elitización de la educación, la emigración por la falta de trabajo o la discriminación al colectivo LGTBI”. García por su parte ha apuntado que durante los próximos años desde Joves amb Iniciativa tendrán como objetivos “llegar a los jóvenes valencianos y valencianas, que nos conozcan, comprender sus problemas y trabajar y desarrollar soluciones y propuestas en común” y “formar parte de ese cambio global que se está produciendo, reforzando la relación con los jóvenes verdes europeos (FYEG) y Juventud Plural, proyecto donde participan diversas juventudes de partidos ecosocialistas del Estado, para construir una sociedad más justa y sostenible”. Ambos han agradecido el gran trabajo hecho por la coordinadora anterior, especialmente a la portavoz y al secretario de organización salientes María Tovar y Pablo Grajeda que seguirán teniendo un papel fundamental en la nueva coordinadora. Murgui y García también han destacado la importancia de seguir trabajando con Joves del País Valencià, las juventudes del Bloc, para desarrollar las políticas de juventud de Compromís.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!