COMPROMÍS-Iniciativa per Llíria

www.compromisperlliria.org

15 de desembre de 2014
0 comentaris

PACO GARCIA ES PRESENTA A FORMAR PART DE LA LLISTA AUTONÒMICA DE COMPROMÍS PER VALÈNCIA

“Amb un somriure, treballant pel canvi”.

Amigues i amics, he presentat la meua candidatura a les Primàries de Compromís a les Corts Valencianes per a formar part de la llista electoral de la circumscripció de València.

El País Valencià necessita un canvi en profunditat, amb un renovació i un nou equip humà de dones i homes que tinguen un projecte integral i integrador, que recupere la il·lusió i l’esperança de la ciutadania per a superar la paràlisi i les inèrcies negatives que hem patit les dos últimes dècades al nostre territori sota els diferents governs populars, així com establir uns eixos prioritaris de la política socio-econòmica dirigits a la generació d’ocupació i benestar. Un equip al que espere aportar la meua experiència personal tant en la funció pública com en el mon local.

Tenim un gran potencial com a País que hem d’activar i posar en valor, on les persones siguen part activa de les decisions que es prenen a les institucions, amb una democràcia més participativa i en temps real, transparent i propera. On l’economia es pose al servei de la ciutadania i on la cooperació prime per damunt de la competició.

Hem de deixar clar que no anem a prometre res, com fan moltes forces polítiques i després no compleixen. Però, que des de Compromís ens anem a comprometre en tot, amb l’objectiu de defensar els interessos generals de la població i crear sinèrgies amb la ciutadania que ens ajuden a superar estos temps difícils, amb complicitats i amb una gran aliada com és la veritat.

És moment de prendre part i assumir nous reptes, treballar per fer realitat els somnis de regeneració que molts valencians i valencianes han dipositat en nosaltres com a motor canvi i als que espere pogam representar els candidats i candidates de Compromís en breu.

Amb un somriure i amb l’esperança de que el futur és nostre, seguim treballant per fer possible el canvi al País Valencià al maig de 2015.

Una salutació

Paco Garcia Latorre

pacogarcialatorre.primaries@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!