COMPROMÍS-Iniciativa per Llíria

www.compromisperlliria.org

15 de desembre de 2014
0 comentaris

COMPROMÍS CONVOCA L’ASSEMBLEA TEMÀTICA DE DESEMBRE

A l’Assemblea Oberta d’aquest mes, titulada “Justícia Social. Empoderem al les Persones”, es tractarà el funcionament i gestió de l’àrea de benestar social al municipi.

Compromís per Llíria segueix amb el cicle d’Assemblees Temàtiques. Després d’haver-hi tractat temes com l’esport, l’urbanisme i medi ambient o el foment econòmic, reserven aquest mes de desembre per abordar els temes més socials que impliquen l’àrea de benestar social.

“És imprescindible per a nostre col·lectiu escoltar les necessitats i les propostes de la gent per tal d’elaborar un programa realista i compromès. A més de explicar els nostres projectes de tu a tu” apunten des de la formació progressista.

Aquesta Assemblea tindrà lloc el pròxim dilluns dia 15 de desembre a les 19:30 al Casal Jaume I Camp de Túria de Llíria.

COMPROMÍS CONVOCA LA ASAMBLEA TEMÁTICA DE DICIEMBRE

A la Asamblea Abierta de este mes, titulada “Justicia Social. Empoderem a les Persones”, se tratará el funcionamiento y gestión del área de bienestar social al municipio.  Compromís por Llíria sigue con el ciclo de Asambleas Temáticas. Después de haber tratado temas como el deporte, el urbanismo y medio ambiente o el fomento económico, reservan este mes de diciembre para abordar los temas más sociales que implican el área de bienestar social. “Es imprescindible para nuestro colectivo escuchar las necesidades y las propuestas de la gente para elaborar un programa realista y comprometido. Además de explicar nuestros proyectos de tú a tú” apuntan desde la formación progresista. Esta Asamblea tendrá lugar el próximo lunes día 15 de diciembre a las 19:30 al Casal Jaume I Camp de Túria de Llíria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!