COMPROMÍS-Iniciativa per Llíria

www.compromisperlliria.org

9 d'abril de 2015
0 comentaris

COMPROMÍS PER LLÍRIA ENCETA PER AL MES D’ABRIL LA CAMPANYA “BARRI PER BARRI. A PEU DE CARRER”

La formació progressista pretén amb aquesta iniciativa donar a conèixer les seues propostes barri per barri i recollir les problemàtiques específiques de la ciutadania d’una manera pròxima i tractant de vertebrar i recuperar els espais comuns.

Les converses amb els candidats de Compromís començaran este divendres amb un tast de vins en la bodega de Ca Tino i parlant de comerç local i de proximitat, després, està previst fer una ronda de converses pels barris de Llíria, tant del casc urbà com de les urbanitzacions.

PROGRAMA

Parlem de comerç local i de proximitat Divendres 10 d’abril a les 19:30h. “Converses amb vi. Fes un tast amb Compromís” Bodega Ca Tino (C/ Duc de Llíria, 68).

Parlem dels nostres Barris

Dissabte 18 d’abril a les 11:30h. “Fem un vermut al Raval. Converses amb Compromís”. Cafeteria La Sucre /C/ Sant Francesc, 46)

Diumenge 19 d’abril a les 11:30h. “Picadeta a la Vila Vella. Converses amb Compromís”. Plaça de l’Esglèsia de La Sang (C/ Major Antic)

Dissabte 25 d’abril a les 11:30 h.  “Esmorzem al Pic. Converses amb Compromís”. Parquet del C/ de l’Aldea Alta

Diumenge 26 d’abril a les 11:30h. “Fem de les urbanitzacions un barri més. Converses amb Compromís”. Local Municipal de la Vall de Llíria

El candidat a l’Alcaldia de Llíria, Paco Garcia Latorre, ha explicat que “Compromís vol presentar directament a la ciutadania les propostes de govern per a millorar la Ciutat, propostes amb les que respondre a l’emergència democràtica, econòmica, social i ambiental que travessa el nostre municipi i que consoliden un model i un projecte de ciutat a curt, mitjà i llarg termini”, i ha afegit que “ des de la Coalició volem fer polítiques amb valors i principis que incorporen a la presa de decisions els conceptes de participació i responsabilitat social”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!