Castell de somnis de Francesc Aguilar

//*// En l'era de la plaga dels set mil milions d'humans //*//

24 de maig de 2017
0 comentaris

ATEISME ESPECIALMENT ANTIISLAMISTA.

Els governs europeus han d’afrontar el repte religiós amb valentia. Es tracta d’allunyar la humanitat de la xacra de les religions i sectes, rituals, creences i fes, ignorància, pors i supersticions, especialment dels extremismes virulents, totalitaris, fanàtics, violents, destructius, denigrants pels infidels i les dones, especialment l’Islam que és el que actualment ens amenaça directament en nombre de fidels, obcecació doctrinària i radicalisme criminal suïcida. Expansió religiosa cal dir que subvencionada per Arabia Saudí, és a dir; indirectament per Estats Units i Gran Bretanya.

Perquè el noi que es va suïcidar ahir arrossegant molts britànics no actuava individualment. No fa falta cap investigació per saber que estava absolutament enxarxat en una cultura religiosa que se’n diu Islam i conseqüentment en un element fundacional bàsic d’aquesta religió: la guerra santa anomenada Gihad.

Hi ha una alternativa a llarg termini per acabar amb aquesta bogeria: educació laica i cultura lliure de sectes religioses, temples, déus, sants, profetes, sacerdots, doctrines, rituals, dogmes de fe, miracles, màgia i poders sobrenaturals.

Estem amb Manchester.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!