11 d'octubre de 2007
General
2 comentaris

DILEMA NACIONAL

HEM D´ESCOLLIR?

      No ens cal esbrinar el grau de poruguesa o valentia que ens mana,el que sí ens cal,és saber fins a on estem disposats a deixar de banda interessos i mesquineses que ens estanquen sense deixar-nos actuar.

      Hem de saber,si estem convençuts del perquè i del què volem per progressar en valors perquè els nostres fills puguin gaudir d´un món més just i amb el convenciment de que seguint per aquest camí,ens realitzarem com a societat coherent,lliure i generosa,dins o fòra d´aquesta Espanya on nosaltres els catalans hi hem invertit massa esforços aportant economia,cultura,nivell polític i de governabilitat.

      Tot aixó però,mai ens ha estat reconegut i no els importa,la seva fixació és que hem de ser-hi per la força i a la seva manera;doncs d´aquesta manera és clar que no ens entenem!

  1. No comprenc com podem estar parlant de futileses com Catalunya o espanya, tenint en compte el descobriment d’homes de 10 metres que el doctor Carretier ha realitzat. Espero i desitjo que els propers cometaris d’aquest bloc siguin més esquaients en la nova era que em iniciat.

    Moltes gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!