Veïns de la Cala de la Vila Joiosa, alguns d’ells d’origen basc, s’ha dinat marmitako en la finca “El Carratalà” en la partida de l’Ermita. En la mateixa hi ha hagut persones veïnes de la Cala, membres de Baix de la Figuera, d’Esmorzar de la Terra i de la Penya Penyoreta.
El marmitako al País Basc és un estofat de peix que es va originar a bord dels vaixells que pescaven tonyines al llarg de la mar Cantàbrica. És un menjar fet amb peix, creïlles, cebes, pebreres i tomàquets.
Un dels veïns de la Cala, d’origen basc, ha sigut el cuiner de l’esmentat plat.
Abans, durant i després del dinar, s’ha parlat de diferents temes d’actualitat i entre altres:
També s’ha tirat en falta a Ximo Mingot i des de darrere del fum del seu cigarret els seus interessants comentaris.
Com no podria ser d’una altra manera, el pastisser de la Cala, ens ha portat unes delícies de la pastisseria.
La Vila Joiosa, 15 de desembre de 2023.
Esmorzar de la Terra, Espai de debat.
Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!