Mandat 1-O: Edificar la República Catalana Independent

2.044.038 VOTANTS, EL 90% A FAVOR DEL REFERÈNDUM D'AUTODETERMINACIÓ DE CATALUNYA ( 1r octubre 2017 ). Objectius: Completar la DUI, assegurar la Llengua, institucionalitzar la República i el territori.

5 de juny de 2023
0 comentaris

Unitat estratègica per a la DUI o vot NUL.

23J: L’Assemblea consultarà als socis si fer campanya pel vot nul o per l’abstenció si els partits catalans renuncien a bloquejar les Corts espanyoles.

(Extret de l’Unilateral:

L’Assemblea iniciarà una ronda de contactes amb els partits per incentivar-los a fer un bloc comú independentista de confrontació a Madrid a les eleccions espanyoles del pròxim 23 de juliol, i si aquesta proposta no prospera, convocarà una consulta a les seves bases per decidir si recomanarà un vot nul polític o l’abstenció activa.

Després de les recents eleccions municipals, en les quals el moviment independentista cívic ha enviat un missatge clar als partits independentistes representats al Parlament, mitjançant l’abstenció i el vot nul o en blanc, l’Assemblea Nacional Catalana es reitera en la seva denúncia en què els partits han renunciat a fer efectiva la independència.

Aquesta renúncia és especialment preocupant si es té en compte la majoria absoluta en vots i en escons que els partits independentistes tenen al Parlament, la qual es va obtenir amb el compromís de culminar el procés d’independència.

En aquest context, des de l’Assemblea veiem una oportunitat en les eleccions espanyoles del 23 de juliol perquè el moviment independentista iniciï un canvi de rumb i es visualitzi una unitat estratègica coherent, ja sigui a través d’una candidatura unitària o d’un acord estratègic unitari.

Publicitat

Publicitat

L’Assemblea defensa una unitat basada en la coherència, no en les aparences buides. El recent full de ruta aprovat per les bases de l’Assemblea estableix una estratègia fonamentada en els següents principis: bloquejar el funcionament del Congreso i votar en contra de qualsevol govern espanyol, fins i tot en la investidura del president.

Aquest bloqueig té l’objectiu de denunciar en l’àmbit internacional la falta de respecte de l’Estat espanyol envers el dret a l’autodeterminació, així com envers la realitat nacional i social dels Països Catalans, així com la persecució política de l’independentisme.

Amb aquesta finalitat, l’Assemblea pretén iniciar una sèrie de reunions amb tots els partits polítics independentistes que hagin obtingut representació al Congreso en les eleccions espanyoles, amb l’objectiu de proposar aquesta forma d’unitat amb coherència.

L’entitat vol deixar ben clar que, si una vegada més aquesta unitat no es consolida i els interessos partidistes prevalen sobre la representació unitària de l’independentisme, convocarà, a la primera setmana de juliol, una consulta als socis. Ho farà per decidir si recomanarà al moviment independentista de base un vot nul polític o l’abstenció activa en les eleccions espanyoles.

Extret de l’Unilateral.

PS:

23J 2023
Vot 1r d’octubre i DUI
(Nul, blanc o abstenció)

La sobirania és nostra, no pas dels partits polítics!

Ara no deleguem la Independència com vam fer el 2015 i el 2017, no ens en refiem!

Els partits que s’auto anomenen independentistes ja tremolen i preparen la nova ensarronada, nosaltres el MxI hem d’avançar a la nostra … Els partits només han d’ajudar, no fer d’amo i senyor, de policia i dictador!

Ells, els polítics que pactin. Nosaltres no volem anar Espanya, ni aquest 23J ni mai, per tant …

Farem el vot “1r d’Octubre i DUI”.

És el vot per implementar la Independència.

Diuen que és un vot nul, molt millor! no volem anar Espanya, ni volem que els nostres partits hi vagin.

Ells, els partits, que facin el que vulguin, nosaltres, l’independentisme unilateral no!

Nosaltres farem el vot per a la Independència, el vot “1r d’Octubre i la DUI”

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent.

Yï

People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!