Berga recupera lentament la normalitat

La nit ha estat llarga a Berga. Després de la concentració fins ben entrada la matinada a la porta de la comissaria dels Mossos d’Esquadra, la ciutat s’ha llevat amb la notícia de l’empresonament de dos dels onze detinguts majors d’edat. Els acusats ja són a la presó Model de Barcelona.
Avui al matí, a les portes de les instal·lacions policials no hi ha ningú. Amb tot, es manté el cordó policial per si es produeix una altra concentració com la d’ahir, a la qual hi van assistir mig miler de persones. Durant tot el dia d’avui continuaran les declaracions de la resta de detinguts. A la nit, es farà una reunió popular per analitzar la situació dels fets i establir les estratègies que les entitats seguiran a partir d’ara.
Berga comença a recuperar a poc a poc la normalitat. Per exemple, avui al matí els comerços ja han obert les portes. 

La nit ha estat llarga a Berga. Després de la concentració fins ben entrada la matinada a la porta de la comissaria dels Mossos d’Esquadra, la ciutat s’ha llevat amb la notícia de l’empresonament de dos dels onze detinguts majors d’edat. Els acusats ja són a la presó Model de Barcelona.
Avui al matí, a les portes de les instal·lacions policials no hi ha ningú. Amb tot, es manté el cordó policial per si es produeix una altra concentració com la d’ahir, a la qual hi van assistir mig miler de persones. Durant tot el dia d’avui continuaran les declaracions de la resta de detinguts. A la nit, es farà una reunió popular per analitzar la situació dels fets i establir les estratègies que les entitats seguiran a partir d’ara.
Berga comença a recuperar a poc a poc la normalitat. Per exemple, avui al matí els comerços ja han obert les portes. 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *