EdP

Rafael Nadal, tennista un tipus molt legal

0
NadalRafa“Nunca he hecho nada ilegal ni lo haré.”
Rafael Nadal, Tennista

 


EdPLogoCom és possible que tinguis tan poca memòria? No és cert que l’any 2009 la Agencia Tributaria et va fer una inspecció fiscal perquè vas donar d’alta les teves societats mercantils com a domicili fiscal Euskadi i aquestes societats van moure en els exercicis fiscals del 2.005 al 2.011 la quantitat de 56.000.000 d’euros. I per quina raó vas domiciliar les teves societats a Gipuzkoa, doncs per poder tributar fiscalment al 1%, saltant-se la llei que diu “el domicilio social debe estar donde se desarrolle la actividad y la gestión.” i en el teu cas com vas fer, per regularitzar la situació, el 23 de desembre de 2011 a Manacor i evidentment obligat a pagar, segons diverses fonts uns 9.500.000 d’euros.
 
05I com a “càstig” vas ser nomenat abanderat espanyol als Jocs Olímpics de Londres per com va dir el president del Comitè Olímpic Espanyol (COE), Alejandro Blanco, “Nadal le ha dado mucho al deporte español y a la sociedad española y una forma de compensar eso a un deportista que ha sido campeón de todo y campeón olímpico, sería que él fuese al abanderado.” En l’acte que es veu a la imatge amb el grandíssim ministre de incultura José Ignacio Wert.
Reflexions legislatives d’una Catalunya independent
Cap persona física i/o entitat jurídica que cometi qualsevol irregularitat amb diners públics, NO podrà representar a Catalunya en qualsevol esdeveniment nacional o internacional. Tanmateix no podrà rebre ajudes i/o subvencions de l’Estat català.
Publicat dins de General | Deixa un comentari