Renadiu

Escriptors i escriptores de la Vall d'Albaida

8 de juny de 2013
Sense categoria
0 comentaris

RENADIU de lletres

Aquesta publicació, en un principi digital i en format pdf, vol ser una publicació anual on recollir textos en català d’autors i autores de la comarca de la Vall d’Albaida.

Bases:

1.- La temàtica la marcarem en relació al poble que cada any acollirà la Trobada d’Escoles en Valencià. Per a 2013, com que el poble amfitrió era Bocairent volem dedicar els textos a la Mariola i a Bocairent. Per tant, el lema d’enguany és “Les sendes de la paraula, des del Benicadell a la Mariola”.

3.- Un consell de redacció, encara per determinar, serà l’encarregat de decidir si els textos presentats es publicaran a “RENADIU de lletres” d’acord a criteris de qualitat literària i segons les bases i tema que cada any es faran públics al blog.

3.- Els textos poden ser de qualsevol dels gèneres literaris que existeixen en l’actualitat (poesia, narrativa, conte, microconte…). Així com de qualsevol dels subgèneres (ficció, fantasia, terror, eròtic…). Si t’inventes un gènere nou estem disposats a llegir-ho i publicar-ho.

4.- L’extensió dels textos serà, en un principi, lliure. Més bé ho deixarem al bon criteri i al sentit comú de l’escriptor o escriptora. Per tractar-se d’una edició digital no hi ha, a priori, problemes d’espai, malgrat que cal tenir en compte que un text excessivament llarg en dificultarà la publicació. No es tracta de publicar un obra completa d’un autor (ni una novel·la, ni un poemari a l’ús…). En tot cas el “consell de redacció” podrà considerar la no publicació per motius de la quantitat de textos.

Francesc Mompó
20.02.2014 | 11.37
Serà a Bocairent, però el 19 d’octubre
30.08.2013 | 7.28
A Sense categoria
Mara Vicent
20.02.2014 | 11.39
A Sense categoria

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.