23 d'abril de 2009
General
2 comentaris

El XIV Cangur de la SCM, celebrat el 25 de març de 2009, ha estat un èxit.

Les Proves Cangur són un concurs matemàtic per a alumnat entre 3r d’ESO i 2n de Batxillerat, que es realitza a tot el món i en el que any rere any participen milions de nois i noies. L’edició d’aquest any ha esdevingut el passat dimecres dia 25 de març de 2009.

L’organització de les proves la du a terme un grup d’unes deu persones voluntàries de la SBM-XEIX, i té com a objectiu fonamental que les Proves Cangur no siguin només una simple prova d’una hora i un quart, sinó també una bona excusa per gaudir d’unes quantes hores amb les matemàtiques

 

Enguany a la prova Cangur corresponent a centres de Catalunya, la Comunitat Valenciana i Andorra que són els que s’apleguen en l’organització de la SCM hi han participat alumnes de 589 centres escolars. La col·laboració de molta i molta gent ha permès arribar gairebé als 20.000 participants.

 

L’escola Cooperativa El Puig, ha participat en els dos primers nivells que ofereix la prova, corresponents als alumnes de 3r d’ ESO de la promoció Joan Taulé, i els alumnes de 4t d’ ESO  de la promoció Aigües Tortes.

 

Pensem que cal felicitar a tots els alumnes que han participat en aquesta jornada matemàtica pels resultats obtinguts.

 

Moltes Felicitats als següents alumnes: Pol Vilaseca, Albert Segarra, Adrià González, Montserrat Taulé, Albert Govern, Marc Cazorla, Jordi Viladorsa, Arnau Demures, Àlez Casanoves, Guifré Ballaster, Joan Pintó, Joan Tejedor i Ricard Solé.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!