Homenatge a Cipriano Martos

La caserna de la Guardia Civil de Reus fa anys que acumula pols i fa més peneta que altra cosa, però ahir vam poder veure com la policia espanyola li tornava a donar vida, es passejaven per Reus amb 5 furgones pagades en part amb els nostres calés i anaven d’hotel de gorra i pistola…

Hem de tenir ben present que aquesta tropa i la Guàrdia Civil no són més que forces d’ocupació que ara han vingut a impedir que decidim lliurement el nostre futur col•lectiu, però fa 44 anys es dedicaven a torturar i assassinar en aquesta mateixa caserna.

No oblidem a Cipriano Marcos i a tots els qui lluitaren, perque si no escrivim naltros la nostra història, ens l’escriuran ells..

Fotografia de la caserna de la Gurdia Civil d’Alfredo Gonzalez (Diari de Tarragona)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *