Coc Ràpid

El bloc de Carme-Laura Gil

4 de febrer de 2021
0 comentaris

14-F, 9h. Quin cacau!

El 14-F aniré a votar, com sempre ho faré a primera hora, a les 9 del matí.

Segons se’ns digué enguany hi haurà una mena d’escala horària per als votants d’acord amb dos paràmetres, edat i aflicció viral. Per edat era assignada al torn primer, de 9 a 12 del matí, reservat als votants majors de 65 anys. I aquí comença el cacau!.

Ha saltat la notícia (d’altra banda ben esperable): s’augura que un nombre considerable de meses electorals no es podran constituir per manca dels membres designats, raó per la qual es cercaran persones que voluntàriament vulguin substituir-los. (Cal suposar que els diferents partits polítics s’afanyaran a trobar-los, el que pot originar malentesos en l’opinió pública).

Si no hi ha prou voluntaris per a cobrir les vacants la Llei electoral preveu que el primer votant (i així successivament) haurà de formar part de la mesa.  Genial!

Ara sí que comença el cacau!. Si la franja horària entre les 9 i les 12 del matí es reserva  als majors de 65 anys difícilment es podrà constituir la mesa abans de les 12, ja que les persones de 70 anys no en poden ésser designats membres i les de 65 anys s’hi poden negar.

En aquest cas a quina hora podré votar?

Senyories, quin cacau!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!