DESPERTA FERRO

EL BLOC D' EN PEP CALABUIG

24 de gener de 2013
General
1 comentari

DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR

No es pot mantenir permanentment un pais unit a la força, amb lleis i constitucions fetes a mida. Les lleis han de servir al poble, no sotmetre´l.

Resultats d´ahir de la Declaració de Sobirania i a favor del dret a decidir votats al Parlament de Catalunya:

85 vots a favor
41 vots en contra
2 abstencions (Perquè consideren la declaració massa aigualida)
2 absents
5 diputats que no exerceixen el seu dret a vot com a protesta per la disciplina de vot imposada pel seu partit

Aquest és el resultat d´un Parlament recent votat i format. Dades objectives. Cap discussio. Expressa per tant, inequívocament, la voluntat del nostre poble, de manera clara, neta i definida.

PURA DEMOCRACIA.

Sols un 30.37% de la societat a Catalunya està en contra del dret a decidir segons aquests resultats. Estadística bàsica. Això és menys d´un terç.

Justament el menys d´un terç que ahir tilldaba a la gran majoria d´il.legal, d´antidemocràtica i de no sé quantes coses més.

En altres paraules, que els menys d´un terç volen per pebrots imposar als més de 2 terços la seva voluntat unionista, i atribuirse el rol de legals i democràtics,  tilldant a la resta de tarats.

Doncs NO.

Un país ha de mantenirse unit per voluntat pròpia de tots els pobles que el formin, d´igual manera que no es pot forçar una amistat, ni es pot mantenir per la força, l´amenaça, el menyspreu i la coacció un matrimoni, ni qualsevol altra relació entre éssers humans.

No es pot mantenir permanentment un pais unit a la força, amb lleis i constitucions fetes a mida. Les lleis han de servir al poble, no sotmetre´l. D’ igual manera que constitucions anteriors tambe fetes a mida no van poder evitar el fi del racisme a Sudafrica o als EUA, ni impedir el vot de les dones, ni els drets fonamentals de moltes minories, no podran tampoc amb nosaltres.

Aquest cop us la tindreu que envainar vosaltres,  els de “Hableme en cristiano”, els de “Qué pone en tu carné de identidad”. Aquest cop se l´envainaràn els de “Deja ya de ladrar, perro”.

I sabeu perquè?. Perquè som majoria, perquè ens pertoca, perque ens ho mereixem,  perquè ja no ens dona la gana que ens digueu el que tenim que fer, i perquè amb la força que ens dona la majoria, i mantenint-nos junts, no ens aturareu.

I això és el començament, perquè quan dintre de pocs anyets, quan ens poguem autogestionar, pujem com l´escuma, i Espanya vagi desmoronant-se, desprès vindràn els vascs.

I després els balears, als quals també esteu desplomant.

I al final els valencians, a més llarg termini.

Se us està acabant el “duro”, colegues.

P.S.; UK votarà per si es queda o no a l´UE. Però que no ens explicaven desde Madrí que quedar fora de la UE es la fi del món?. A qui us creieu més, al Cameron, als Suissos, als Noruegs, o a un Unionista d´aquells que diuen que ens estàn rescatant perquè som uns malbaratadors, o que “Se lo digo yo, ha sido ETA”?

Quasi 6 millions de parats al Estado Español. “Casi ná”. Uns cracks.

Xirigota del Carnaval de Cadis: La titulada “La mansana podría”, plena d´insults i menyspreus a Catalunya i els catalans, més que ofendre, a mi em ratifica en que nosaltres no podem estar sotmesos a un poble de perfil tan baix.

I en Duràn de nou a Xile….Les males llengues sempre ha parlat de les amiguetes d´en Duran a Madrí. Josep Antoni, no tindràs ara una amigueta també a Xile, eh, pillín?

Josep Calabuig

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!