8 de novembre de 2015
0 comentaris

‘CLOSCADELLETRA’

Demà, si no hi ha res de nou, començaré una col·laboració setmanal a Vila Web: CLOSCADELLETRA!  I això em dóna cent i un cavalls de marxa, una alegria fonda i un desig de mostrar paisatges de lletra meus, rars, nous, inventats, lluminosos, copiacapgirats, refets, ultraencreuats, sensorials, sònics i alguns qualificatius més que no vull dir per no allargar.

Ja llegiràs, Lector dels mil i uns sexes de l’esprit, aquestes peces petites i sonores que voldrien contar les meves visions més fulgurants o fosques, dramàtiques o còmiques, abstractes o senzilles, no-reseres o espectaculars. Tot allò que filaré amb artesà ofici i cura de la bona perquè arribi als ulls de la mirada com un afterlife fresc i consolador de tants de dolors i desastres com ens conten les notícies, com vivim aquí mateix i en nosaltres, en el fons de cadascú per dir-ho clar i just.

Intentaré crear un petit oasi de lletra que es conjugarà amb un mirador sobre el món amb les fotografies de l’amic artista Jean Marie del Moral. Cada setmana tendràs, Lector, el meu col·lega, el meu germà, una vista plena de veritat retratada a mà i a consciència sobre paisatges de l’ànima.

Gràcies, sobretot a Assumpció Maresma que em fa de catalitzador, d’amiga estimuladora de bon de veres. I a Montse Serra per la part que li toca.

Tot aquest projecte, sembrat fa uns mesos, esclatà d’ulls en un dinar de la setmana passada a un restaurant secret del Raval en què teoria i plaer es conjugaren a voler! Gràcies, nines sàvies!

[Foto de Jean Marie del Moral]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!