30 de setembre de 2004
Sense categoria
1 comentari

VERGONYA CAVALLERS, VERGONYA! JAUME MATES FA EL DISCURS DE LA INAUGURACIÓ DEL CURS ACADÈMIC DE LA UIB EN CATALÀ SALAT

Fa plorera, fa perboquera, fa peguera, fa lluitera escoltar i veure com un President del Govern de les Illes Balears fa el discurs de la inauguració del curs acadèmic de la UIB en català salat. No és que ell no sàpiga que hi ha diversos registres en la llengua segons el lloc i l’ocasió. No, fa servir la llengua, amb diürnitat i cara alta, d’una forma ideològicament reaccionària, fa un discurs secessionista, fragmentador, esquarterador, valencianitzador, blaverista & Sons. I per afegitó en un català salat ple d’errors de tota casta que ni amb mala llet repetiré.
La cirereta és la inauguració de l’Institut d’Estudis Baleàrics, avui, a les vuit del vespre amb tot el discurs fragmentador que també representa i practica. Recoman seguir la feta i veure els escriptors col·laboracionistes que hi aniran a llepar el cul al Pepé i als seus còmplices. Recoman el modèlic article del Diari de Balears de Llorenç Capellà d’avui –dijous, 30 de setembre, de 2004– que signaria en la seva totalitat. Sort que hi ha escriptors valents i que ho tenen clar!!!

Me’n vaig a prendre una xicra de valeriana i de Paul Valery. Llegiré Monsieur Teste. Em posa a punt. Xassssssssssssssssssss!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!