16 de febrer de 2012
Sense categoria
5 comentaris

DINS L’EMOCIÓ per la sortida de ‘Llefre de tu’

Crec que feia molt de temps, d’ençà que vaig publicar el meu primer llibre, L’adolescent de sal, aquell llunyà 1975 del segle passat, que no sentia l’eufòria, el fervor, l’entusiasme, la joia i aquesta petita felicitat de veure un llibre meu i nou al carrer. Ara, Llefre de tu, m’ha fet pujar la saba, m’ha fet treure nous ulls, m’ha revitalitzat amb una ascensió d’alegria. Gràcies a tots el que m’han impulsat a escriure aquesta obra: Assumpció i Vicent de Vilaweb, Emma X., plaguetera, el jurat de les ajudes a la creació literària de la Institució de les Lletres Catalanes, Sebastià Perelló, Nicolau Dols, Jean-Marie del Moral i, especialment, Maria Bohigas que ha fet d’editor en el sentit etimològic i amistós, sense ella no existiria aquesta edició. I també gràcies als meus dotze que em diuen que allò que brod val l’alegria.

  1. Enhorabona, Biel, sensa tu sabreu ets es meu complice, no perdis mai aquest entusiasme, aquesta euforia, aquest fervó. GRACIES a tú per esser tot alegría.
  2. enhorabona. l’alegria del recomençament. escampa-la. contagia-la. és com un deure.And the end of all our exploring
    Will be to arrive where we started
    And know the place for the first time.
  3. Congratulations on the publication of your book! If there is any chance, I’d love to read it. And thank you very much for sharing your opinions and experience for I find reading your posts is a special experience.

    bolsos precio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!