DIJOUS TORNA L’HOMENATGE A SALVADOR IBORRA

En aquesta ocasió hi participaran Lluís Calvo, Aina Torres, Guim Valls, Sergi Carós i un servidor. Serà al casal de barri Folch i Torres (Carrer Reina Amàlia) a les 20.30 hores

Es mostra CARTELL WEB.jpg.

El casal Folch i Torres de Barcelona torna a organitzar una vetllada poètica en homenatge a Salvador Iborra (València, 1978- Barcelona, 2011) el poeta assassinat a Ciutat Vella el setembre farà sis anys. Els organitzadors consideren que la millor manera de retre homenatge al poeta és celebrant una vetllada poètica que combini la poesia de l’autor de Un llençol per embrutar amb la d’altres poetes catalans  contemporanis.

En aquesta ocasió la vetllada se celebrarà el proper dijous dia 15 a les 20.30 hores a la terrassa del Casal i aplegarà a Lluís Calvo, Aina Torres, Guim Valls i al cantautor Sergi Carós, a més a més d’un servidor. La iniciativa la coordina la Laia Miró, des del casal i fins ara hi han participat el bo i granat de la poesia catalana, des de Joan Margarit i Francesc Garriga a Blanca LLum Vidal, Anna Gual o David Caño, per posar només alguns noms de diferents generacions i estils que s’han sumat fins al moment a l’homenatge.

Cal recordar que després d’un judici molt enrevessat i de la fuga de l’únic condemnat dels dos atacants que la nit del 29 de setembre de 2011 apunyalaren el poeta, ningú no ha pagat pel crim comès. També cal recordar que encara està pendent l’edició de la seva obra poètica completa -tres poemaris publicats, una plaquette, poemes en publicacions col·lectives, dos poemaris inèdits i els 17 poemes finals en què treballava quan el va sorprendre la mort- i la seva obra en prosa, que inclou uns vuit relats esparsos, nombrosos apunts en llibretes i les entrades més filosòfiques del seu bloc.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *