des del marge

el paisatge i altres accidents

20 de juny de 2015
1 comentari

DEPOSITAU AQUÍ ES VOSTRE VOT

Amb una mica d’esforç es llegeix la pintada del contenidor. Diu el cosí Manel Roca que ho troba molt incívic: el paper es llença al contenidor blau.

Andratx  maig 2015      foto: © mireia margenat

 

 

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. El dia i lloc on vaig fer aquesta foto són significatius. Va ser a Mallorca, a s’Arracó, llogaret que pertany a Andratx, el dia de les darreres eleccions, que aquí a més dels consistoris també votàvem al Govern de les Illes i als Consells Insulars (els Consells són institucions equiparables a les Diputacions).
    He de dir que no hi va haver suficients vots als contenidors ja que les forces d’esquerres (no m’agrada anomenar-les d’esquerres perquè no estic segura que aquesta denominació sigui molt actual ni real), vàrem poder enviar al nostre -o seu- President, el Sr. Bauzà a la M., vull dir que anirà a fer de senador a Madrid. El millor seria que el posassin de Ministre, i fes tant bona feina, a favor nostre, com a Mallorca, que fins i tot els seus si no l’han deixat de votar se n’han quedat amb les ganes.
    Un President com aquest ha fet bo al darrer President del PP. el Sr Matas, que com tots sabeu ha passat una estoneta a la presó i encara hi pot tornar (espero).
    Ara l’embolic està en el pacte que s’ha de fer PSIB-PSOE, MES i Podemos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.