26 de gener de 2021
0 comentaris

EM DONEN LA RAÓ

El passat dia 13 vaig escriure: “..un rave és el que la gent importem als polítics del nostre país…  a tots plegats els importa un rave la gent, la seva salut, i si ho portem al límit, la seva vida… Lamentable una vegada més el comportament de la classe política, que  cada vegada és més “classe”.”

Està clar que el polítics em donen la raó: es podrà saltar el confinament municipal per anar a mítings (“activitat essencial” com poques); ens tanquen a casa, no podem veure la família, els que fan esport a recintes tancats no poden… i el primer que he sentit que anunciaven era un míting d’Esquerra a Mataró a un recinte tancat per més que sigui un pavelló esportiu. I gent de màxim risc a les meses “por imperativo legal”, si senyor!.

Polítics: sou uns barruts, no teniu vergonya ni decència, us en foteu de la gent miserablement suposo que perquè sou uns miserables als que només importa la cadira i els “xollos” que en pengen, sou de vergonya aliena, us diria criminals però no us ho dic, no sigui que encara m’empapereu. Estic tip de tots i em feu fàstic.

Agustí Vilella Guasch

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!