Bloc Tibidabo

Joaquim Torrent

16 de maig de 2013
Sense categoria
1 comentari

Els bàrbars desfermats

Joaquim Torrent

 

Ara resulta que el PP al País Valencià prohibeix la mateixa denominació “País valencià”. És a dir, no accepta que lliurement i democràticament hi haja  ciutadans, i representants polítics d’aquests, que facen servir la denominació que més els agrade per al seu territori – tot i haver-hi, a més, molts motius de pes per utilitzar el terme “País Valencià”-, i tenen la barra, en un exercici increïble de cinisme -ni  el mateix Goebbels ho faria millor- d’acusar de nazis els qui no cedeixen als seus desitjos.

Evidentment des del PP tampoc no s’ accepta que es faça servir la denominació  “català” per a designar la llengua pròpia del País Valencià, en consonància i clar paral·lelisme amb la proscripció del terme  “català” a la Franja  tot substituint-la per l’aberrant acrònim “lapao”.

Us imagineu que al Parlament de Catalunya algú digués que el mot  “Espanya” -com fan ells amb “Països Catalans”- és un invent nazi i feixista? Com es posarien! Tindríem tota la caverna mediàtica esquinçant-se els vestits… En canvi, la situació contrària és plenament permesa. Com és possible? Com pot passar això impunement en un estat de la UE?… Sincerament, cada cop sembla més que ens trobem als Balcans. No vull ni imaginar què passaria si no estiguéssim sota l’aixopluc de les institucions europees.

Realment bufen molt mals vents des de ponent. Uns vents plens de miasmes i fang enganxifós  i corrosiu que es fica arreu i tot ho malmet. Caldrà que busquem en la nostra memòria genètica col·lectiva els anticossos adequats que ens permetin resistir i plantar cara a aquesta tremenda ventada. 

  1. Països Catalans Unim-nos!

    “Caldrà que busquem en la nostra memòria genètica col·lectiva els anticossos adequats.”

    —————

    #jo_PaísValencià #jo_Països_Catalans #tots_la_nació_sencera !

    “La nació és una entitat objectiva i evident. Qui no la veu ni la palpa és que no té sentits. La veuen prou els que fa segles la combaten i cerquen el seu anorreament, la seva extinció.”

    Manuel Serra i Moret

    —————-

    Preparem ja la Declaració Unilateral d’Independència !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!