Qui diu que estic en contra de la manifestació del 26M?

Ostres, quin enrenou s?ha muntat amb el meu anterior escrit en aquest bloc, amb el que no vaig fer res més que exposar la meva opinió sobre el fenomen del creixement d?un partit xenòfob i com afrontar la lluita per evitar que vagi a més i si es possible la desaparició d?quest tipus de partits.

La meva crítica és a la oportunitat de la convocatòria, la forma de fer-ho sense consens previ i l?abast de la mateixa. Respecte a això continuo pensant el mateix que he defensat sempre: centrar la lluita amb un enfrontament tu a tu contra un partit d’aquesta mena la única cosa que fa es donar-li publicitat i fer que el fenomen creixi. O es que ens pensem que pel fet de manifestar-nos els seus votants canviaran d?opinió? Jo crec que no, que serà al contrari i a més pel ressò mediàtic se li afegirà molta altra gent que ara estan latents.

Aquesta és la meva crítica, no cap altra. Així que a partir d?aqui si un munt d?associacions que treballen per una societat millor i més justa s?hi adhereixen i decideixen manifestar-se, una vegada he donat la meva opinió, no puc fer altra cosa que ser al seu costat i desitjar de cor que sigui jo l?errada, perquè si no és així sortim perdent tota la societat.

Per cert, d?una de les associacions que s?adhereix a la manifestació encara en sóc la presidenta, així que podria dir-se que estic adherida a la manifestació per cossos interposats.

Vull dir també que alguns medis de comunicació han fet notícia del meu post i això ha llençat crítiques i afalacs, depenent de la postura de cadascú i l?han interpretat com han volgut i moltes vegades sense llegir el que he escrit ara i el que porto escrivint fa anys.

La crítica, benvinguda sigui, l?insult i l?amenaça (si, m?han amenaçat) estan de més i tan sols la fan quatre covard amagats en l?anonimat.

Us sóc ben sincera, ja fa temps que vaig deixar de llegir els comentaris anònims que es fan a aquestes notícies, però, és clar, els comentaris t?acaben arribant.

Vull deixar ben clar, que contra el que alguns diuen no he plegat de la CUP ara, ho vaig fer als pocs dies de la meva renúncia a ser regidora, així que si ara ha saltat la notícia no sóc jo precisament qui ha marcat cap temps.

Vull deixar ben clar que la meva opinió, és meva, d?una noia interessada pel que passa al seu voltant, no vull ser la bandera de ningú i el que jo opini és la meva opinió, que val el que val, el mateix que  la de qualsevol altra persona, però que no és representativa de ningú més que de mi mateixa.

Hi ha gent que donem la cara i opinem de forma transparent i clara i ens juguem estar a la palestra i altres que viuen de l?insult més roí. Ja m?imagino  com deuen ser els comentaris a l?article de la Georgina d?aquest dies. Des de la solidaritat l?acompanyo en el sentiment, perquè menys maca li estaran dient de tot. Carai, es pot estar en desacord amb algú, però discrepem obertament, amb diàleg i donant la cara.

Gent que treballem, si, que treballem, per una societat més justa i igualitària, des de qualsevol àmbit, continuem treballant com ?formigues? i si discrepem ho fem seguint un mateix objectiu, no som enemics.

Deixeu-me, per acabar, donar la meva opinió sobre un fet de l?últim ple de l?ajuntament de Vic. La retirada de la firma de la CUP al manifest contra la violència. Crec que la seva postura va ser la única coherent i els altres partits democràtics de l?ajuntament la van pifiar.

No es pot ficar la guineu dins del galliner perquè s?acabarà menjant les gallines.

Afegeix un comentari